Jogszabálykövetés
felsőfokon
                           
                                                                                                                                                                      Tanulj és gazdagodj!
MENÜ

Magunkról

 

       A Mohalap Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot (Mohalap Kft.) reklámügynöki tevékenység végzése céljából alapítottuk.

      Társaságunk szerkeszti a Hétről-Hétre hirdetőújságot, mely Észak-Kelet Pest Megye és Dél-Dunántúl egyik legolvasottabb reklámkiadványa. Hét nagyvárosban – Gödöllő, Komló, Pécs, Bonyhád, Dombóvár, Szekszárd, Paks - valamint vonzáskörzeteiben lévő, csaknem 120 faluban és községben jelenik meg hétről-hétre. (A pécsi és gödöllői régióban kéthetente jelenik meg).

       A Magyar Postával szerződve postaládákba terjesztjük. www.hetrolhetre.hu.  Partnereink 90%-ban kis és középvállalkozók.

      Ügyfeleink részéről igény merült fel olyan szakmai előadások, szakmai napok szervezésére, ahol személyesen is találkozhatnak azokkal a szakértőkkel, akik a feltett kérdéseikre válaszolnak és lehetőség van a jogszabályváltozásokhoz kapcsolódó információk első kézből való megszerzésére.

      Ezért úgy döntöttünk, hogy új profillal szélesítjük tevékenységünket, és a régióban hiánypótló kezdeményezésképpen előadás sorozatot kívánunk szervezni az egyes szakterületekhez kapcsolódóan.  Oktatás sorozatunk célja egy sikeres és hatékony felnőttképzés életre hívása. Széles körben, magas színvonalú képzéseket kínálunk mindazoknak, akik tudásukat fejleszteni szeretnék.

      Cégünk számos ismert, több éves szakmai tapasztalattal, oktatói gyakorlattal és szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező oktatóval áll kapcsolatban, hogy valóban a leghitelesebb információkat juttathassuk el Önhöz.

      Feltett szándékunk olyan eszközök, megoldások közvetítése, amelyek segítik Önt eredményes döntéseik meghozatalában és növelik munkájuk hatékonyságát.

     Ezért az Oktatunk 2000 szervezői egy olyan új fórumot kívánnak létrehozni, amely az elmélet és a gyakorlat egyensúlyát tartja szem előtt. 

      Hosszú távú célunk, hogy Ön teljes áttekintést kapjon a 2012 évet érintő Art, Szja, Számvitel, Tb stb. változásokról. Így szeretnénk megkönnyíteni az Ön munkáját, hogy a törvények és egyéb jogszabályok böngészése helyett összefoglalva, magyarázatokkal ismerje meg a módosításokat.

 

Konferenciánkra Önt is várjuk, ha:

  • a mindennapi munkája során jól hasznosítható és naprakész információkra vágyik
  • fontos Önnek, hogy szakmailag jól felkészült, az adott témakörben jártas és elismert szakértőtől sajátítsa el a munkájához elengedhetetlen szakmai ismereteket
  • szakmai konzultáció keretén belül választ kapjon az Önt foglalkoztató speciális kérdéseire
  • könnyen megközelíthető, Gödöllő-belvárosi előadótermekben, kényelmesen szeretné eltölteni a képzési napot.

Szavazás

MIlyen témájú konferenciára jönne el szívesen?
E-számlázás 2012
Cafeteria 2012
Közbeszerzés 2012
Asztali nézet